מצרכים:
1 בצל גדול קצוץ
2 כפות שמן קנולה
2 ליטר מים
1 1/2 כוסות עדשים חומות שהושרו במים שעה
1 חבילת אטריות
1 קופסה קטנה של רסק עגבניות
1 כף מרק עוף בשרי
2 שיני שום כתושות
מלח ופלפל לפי הטעם קייטרינג .
אופן ההכנה:
1. שמים בסיר גדול 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה. מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים.
2. מוסיפים את המים ומביאים לידי רתיחה.
3. מוסיפים את העדשים, מרק העוף, שום, מלח ופלפל ומערבבים.
4. מוסיפים את האיטריות ומערבבים מנמיכים את האש ומבשלים כ-30 דקות משלוחי פרחים .
נכתב על ידי דני גלעד מעצב אתרי אינטרנט WE BUILD IT ארונות הזזה